torsdag 29. april 2010

Jeg har scrappet på do





Som nevnt pusser vi opp, eller vi har vel for å si det ærlig, totalrenovert hele huset!
Turen var nå kommet til ''lille-doen''!

Jeg har malt doen i Eggehvit, og brukt fargen Sjøsand på speilet, og på en damask jeg har laget og kuttet til selv i papp, som jeg har malt på veggen. Inspirasjonen til damasken fant jeg i Heidi Swapp sin damask.

Speilet er så pyntet med tørkede blomster fra Prima, og silkeblomst fra et spann fra Prima. Hydrangea og liljer fra Papirloftet, swirl fra Prima, sommerfugler fra Karen Maire Klip og halvperler fra Kaiercraft. Enkelt, greit og dekorativt ♥





mandag 26. april 2010

Veske som fødselsdagskort



Jeg kjøpte meg denne Sizzix-diesen, og den hjelper meg å lage kort i en fei. Jeg synes den er så søt ♥
Jeg stanset ut vesken i Bazzill French vanilla, og svertet kantene med Colorbox Creamy Brown. Jeg lagde to huller på toppen, og tredde i en ståltråd, tredd med perler på, for å få hank på vesken.

pyntepapiret er fra Papirdesign sin påskeserie, det med liljer og noter på, jeg brukte kun delen med noter, og for å hente igjen det lys gule ♥

Stempel fra Stempelglede, stemplet med StazOn Timber Brown, pyntet med oransje blomst fra Prima og sommerfugl i kobber fra Kort og Godt, for å få inn stemningen av vår, også til sist pyntet jeg med halvperler fra Kaisercraft.
Oppi vesken la jeg selve hilsenen =)




søndag 25. april 2010

Finn et strå, og træ dem på





Bazzill white, og rødrutet pyntepapir. Jeg har sydd med beige rundt kanten på Bazzillen på symaskin. Alle kanter er distresset og svertet med Colorbox Creamy Brown.
Blondeserviett fra eBay, stanset ut blonde med Matha Stewart Doily Lace, og sydd knapphullsting med floss. Chipboard fra Riff Raff malt med maling fra mm og Distress Crackle paint.
Blomster fra Papirloftet, klistremerkebokstaver fra mm, og stanset ut resten av overskriften med Quickutz Paperdoll.

fredag 23. april 2010

Like tøff som Pappa

Jeg har ramla over masse gamle bilder av sønnen vår som jeg ikke har ''fått ned på papiret'' enda... Så oppi all pussing, maling, sparkling (vi pusser opp om dagen...) så fant jeg litt tid til å sette meg ned med minner fra gullet var bitteliten ♥

Bazzill Vanilla, Glimmermist, Coffee hop, Mønster/diecutpapir, bølgepapp, svertet med Colorbox Chestnut Roan.
Blomster fra Prima og Petaloo Dahlia's, metallpynt fra eBay, mm knapper og floss, malt chipboard med maling fra mm, svertet med Colorbox Chestnut Roan.
Stanset ut overskriften med Quickutz Paperdoll og Rollerskate.




Plukke smørblomster





Jeg har ramla over masse gamle bilder av sønnen vår som jeg ikke har ''fått ned på papiret'' enda... Så oppi all pussing, maling, sparkling (vi pusser opp om dagen...) så fant jeg litt tid til å sette meg ned med minner fra gullet var bitteliten ♥

Bazzill French Vanilla, punchet mønsterpapiret med punch fra Fiskars. Blader fra Prima, hjemmeheklede blomster, swirlstempel fra savoir Faire, og gått over med stickles i gult. Halvperler fra Kaisercraft, klistremerke alfa fra mm, alfabet fra Quickutz, Diesel. Laget 'perler' med Liquid Pearls.