tirsdag 27. juli 2010

Fødselsdagskort til Mamma ♥





Jeg la ut for noen dager siden en kleshenger jeg har laget selv, og nå fikk jeg en idè om å henge kortet til min mor i den ♥
Jeg festet kortet til hengeren med Tim holtz Jump Ring, og pyntet med en sløyfe på.

Kortet er brettet dobbelt i Bazzill, og mønsterpapir fra Maja Design er Distresset, sydd og svertet i kantene med Colorbox Creamy Brown. Stanset ut blondebord med Martha Stewart Pinking scallop edge punch. Stempelmotiv fra Sarah Kay og tekst fra Storyteller. Fargelagt med Disress Reinkere, stanset ut med Spellbinder og tagen, svertet i kantene med Colorbox Creamy Brown og Chestnut Roan, er fra Magnolia Doohickey's Vintage tag. Denne er jeg nyforelska i ♥

Blomstene nederst har jeg støpt selv i selvlaget form med Mould'n pour, avtrykket har jeg fått fra en av Melissa Frances sine gips figurer. Den er støpt i UTEE smeltet i Melting Pot, og farget med Distress, slipt, svertet og pyntet med glitterlim.
Håper Mamma blir glad ♥ ♥ ♥




tirsdag 20. juli 2010

Invitasjoner til Dåp




Jeg har brettet hvit Bazzill i to, og klippet ut til en dåpskjole. Kantene er svertet med Colorbox Creamy Brown, og blonde nederst er stanset ut med den minste Retro Flower punchen. Mellom blomstene og på blondene ellers har jeg pyntet med Liquid Pearls. Blonde og blått satengbånd er fra en lokal sybutikk. Stempel fra Scrappers Choice og Papirloftet, blekket jeg har brukt er Distress Ink - Weather worn.

Kleshenger



Laget meg en liten miniatyr kleshenger. Den er ca. 10 cm lang.
Rett og slett bøyd til ståltråd, tredd på perler og limt med Glossy Accents.

søndag 11. juli 2010

Barnebursdags invitasjoner




Jeg har hentet inspirasjon til denne fra Porren's (Marion Øvrelid) nyfødt kort, og kopierte like gjerne boble formen. Jeg har en forkjærlighet for gamle luftavkjølte biler og eier selv en '71 boble ♥
Da passet jo denne veldig godt til min eldste sønns fødselsdag!!

Bazzill dotted swiss, mønsterpapir fra DCVW, blonde fra Kort og Godt, knapper har jeg fått av svigermor ♥
Jeg har stanset ut alle former med spellbinder, picking circles og stars, og skrevet ut på pc. Den gule stjerna er stanset ut fra Papirdesign's mønsterpapir.

Kvistene er stanset ut med Sizzix Sizzlitz Birds and Branches.
Alle kanter er svertet med Creamy Brown.

De ble enkle, men når man serieproduserer mange, får det bli sånn ;)



lørdag 3. juli 2010

DT-bidrag til Gode Minner for Juli








Vi fikk denne gangen i oppgave å lage en dobbel sommer LO, og her er mitt resultat.
Bildene er fra ifjor av mitt eldste lille gull ♥

Jeg fant inspirasjon til denne LO'en her på Prima sine sider, derfor er det meste av pynten fra Prima ♥ ♥ ♥

Bunnen er lys Bazzill kraft, og oppå den har jeg kuttet til Bazzill kraft og distresset kantene, og siden kopiert den formen igjen til enmindre en i lys Bazzill kraft kartong, og disresset her også, svertet kantene, og sydd alle paneler på symaskin.
Mønsterpapiret er fra Basic Grey, også distresset og svertet med Colorbox og sydd på symaskin. Denne er sydd mange ganger rundt for en røff look.

Jeg har tegnet swirler på frihånd, og sydd etter strekene på symaskin, og i tillegg laget swirler av hemp. Alle blomstene er fra Prima, skjell og metallpynt fra kort og godt og halvperler fra Kaisercraft. 'Krabbefiske' er skrevet med alfabet fra Quickutz: Journal, og 'på Karlsvika' er skrevet med Roxy. Der har jeg også gått over med stempelputa mi: Cats eye, Colorbox White.









Pakkelapper til gavene til de ansatte i min sønns barnehage



Jeg ville gjerne gi de som passer på det kjæreste jeg har på dagtid en liten oppmerksomhet nå før sommerferien, og kjøpte noen nydelige telys lykter på Sofie's Villa på Teie på Nøtterøy, ♥ og fikk disse nyyydelig innpakket i hver sin lille pose fra butikken, så lagde jeg disse små lappene til å henge på posen til hver av dem.

Jeg har kuttet ut formene med Spellbinder big scalloped circles, i blå Bazzill, og pyntepapiret er fra den nye serien til Maja Design. Du får tak i disse på Gode Minner i Tønsberg. ♥

Blekket jeg har svertet kantene med er fra Colorbox fluid chalk Creamy Brown, og skriften er skrevet ut på pc, og stanset ut med Spellbinder mega deckled rectangles.

Blomsten er fra Hobbyhimmelen, halvperle fra Kaisercraft.