mandag 24. januar 2011

Kortkurs på Gode Minner

I dag har jeg hatt kortkurs på Gode Minner, og det var en herlig gjeng damer som koste seg med papir og lim. Jeg koste meg veldig, og jeg synes at de var veldig kreative og flinke, og jeg håper de alle tar med seg noe hjem igjen! =)

Det var i hovedsak to kort vi skulle lage, men jeg hadde et lite ekstrakort som vi heldigvis rakk å smelle sammen før ni, så vi fikk med oss tre kort i kveld!!

Bonuskortet er et lite kort i 10x10 cm, et såkaldt fem-minutters-kort, men likevel er de kjekke å kunne lage sånn i ''hurten og sturten'' om man har glemt man trenger et kort når man skal bort ;)





Det er hvit og blå Bazzill, og formene inni og utenpå er stanset ut med Spellbinder, stempel fra Storyteller, og hemp og hortensia fra Gode Minner, og så har det hele har fått en dusj med Glimmermist Pearl ♥

Kort nummer en var et brunt kort, som jeg gjerne ville skulle passe for ung og gammel, kvinne som mann, så det var greit å holde seg til brunt, for det er en relativt nøytral farge, og både stempeltrykket fra Kort og Godt, og Tim Holtz diesen fra Sizzix - Skiltet, sier lite om kjønn og alder, så dette likte jeg godt. Papirer er fra Maja Design, og blomstene fra Kort og Godt.



Det siste kortet for i dag, ville jeg har maskulint, røft og tøft, det måtte gjerne passe til gutt 13-17 år!
Mønsterpapir fra Maja design, floss, stjerner fra Spellbinder, stempeltrykk fra Kort og Godt, og muttere fra Biltema =)
Mutterne er farget med StazOn.



søndag 23. januar 2011

Hjertesjokoladeeske igjen

Ja, da er det lenge siden jeg har fått laget noen innlegg her, for min pc ble erklært død for et par uker siden, men etter intensiv gjenoppliving, er det en liten gnist her å jobbe med, så da er jeg fornøyd!

Så nå har jeg litt scrapperier å legge ut... Det kommer ut et innlegg her, og et innlegg der, litt sånn etterhvert som jeg få tid =)



Her er en hjertesjokoladeeske jeg har laget til min farfar og hans kone, for de har hjulpet oss ekstremt mye med traktoren vår i det siste, og reparasjoner på denne =)
Takk, farfar!! ♥

Hjertesjokoladeeske kledd med Bazzill og mønsterpapir fra Maja Design. Alle kanter er svertet med Colorbox Fluid Chalck Creamy Brown, og stemplene er fra North Star stamps (inni), og Stempelglede (utenpå).
Blomst fra Prima, og grape brach fra Prima ♥



torsdag 13. januar 2011

DT bidrag for Gode Minner - Januar - Vinter LO



Martha Stewart punchene mine har virkelig fått kjørt seg nå, hele bakgrunnen er stanset ut med Martha Stewart bord puncher i hvit Bazzill, og limt på lag på lag. Svertet i kanten, og sprayet med GLimmer mist - Pearl.
Bildet er fra vårt vinterromantiske hus ♥
Bord rundt bilde med MS-punch, og limt så på en rektangulær kakeserviett.
Hjemmelagede tyllblomster og roser, rosene er laget med Fiskars cloud saksa, og pynten i midten av den store tyllblomstn er fra Prima, og de små fra Storyteller. Vinterranke fra Prima, klippet i to.
Alt er å få tak i på Gode Minner.