lørdag 3. juli 2010

Pakkelapper til gavene til de ansatte i min sønns barnehageJeg ville gjerne gi de som passer på det kjæreste jeg har på dagtid en liten oppmerksomhet nå før sommerferien, og kjøpte noen nydelige telys lykter på Sofie's Villa på Teie på Nøtterøy, ♥ og fikk disse nyyydelig innpakket i hver sin lille pose fra butikken, så lagde jeg disse små lappene til å henge på posen til hver av dem.

Jeg har kuttet ut formene med Spellbinder big scalloped circles, i blå Bazzill, og pyntepapiret er fra den nye serien til Maja Design. Du får tak i disse på Gode Minner i Tønsberg. ♥

Blekket jeg har svertet kantene med er fra Colorbox fluid chalk Creamy Brown, og skriften er skrevet ut på pc, og stanset ut med Spellbinder mega deckled rectangles.

Blomsten er fra Hobbyhimmelen, halvperle fra Kaisercraft.

3 kommentarer:

 1. Nydelige pakkelapper, Jannecke!! Så lekre mønsterark..hm den ene har jeg ikke sett før, men det er jo Maja ark så det skal jeg vel klare å få tak i.

  Ha en fin fin helg.

  Klem Wenche :0)

  SvarSlett
 2. Jepp ;) Begge er Maja ark, så de er nok enkle å få tak i. Dem får inn mere på Gode Minner av dem, men det er vel et stykke å kjøre?!
  Ellers får du titte litt rundt. Finner du ikke skal jeg prøve å hjelpe deg ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger inn en kommentar!
Det setter jeg veldig pris på ♥