mandag 24. januar 2011

Kortkurs på Gode Minner

I dag har jeg hatt kortkurs på Gode Minner, og det var en herlig gjeng damer som koste seg med papir og lim. Jeg koste meg veldig, og jeg synes at de var veldig kreative og flinke, og jeg håper de alle tar med seg noe hjem igjen! =)

Det var i hovedsak to kort vi skulle lage, men jeg hadde et lite ekstrakort som vi heldigvis rakk å smelle sammen før ni, så vi fikk med oss tre kort i kveld!!

Bonuskortet er et lite kort i 10x10 cm, et såkaldt fem-minutters-kort, men likevel er de kjekke å kunne lage sånn i ''hurten og sturten'' om man har glemt man trenger et kort når man skal bort ;)

Det er hvit og blå Bazzill, og formene inni og utenpå er stanset ut med Spellbinder, stempel fra Storyteller, og hemp og hortensia fra Gode Minner, og så har det hele har fått en dusj med Glimmermist Pearl ♥

Kort nummer en var et brunt kort, som jeg gjerne ville skulle passe for ung og gammel, kvinne som mann, så det var greit å holde seg til brunt, for det er en relativt nøytral farge, og både stempeltrykket fra Kort og Godt, og Tim Holtz diesen fra Sizzix - Skiltet, sier lite om kjønn og alder, så dette likte jeg godt. Papirer er fra Maja Design, og blomstene fra Kort og Godt.Det siste kortet for i dag, ville jeg har maskulint, røft og tøft, det måtte gjerne passe til gutt 13-17 år!
Mønsterpapir fra Maja design, floss, stjerner fra Spellbinder, stempeltrykk fra Kort og Godt, og muttere fra Biltema =)
Mutterne er farget med StazOn.4 kommentarer:

 1. noen flotte kort du har lagd, og jeg må si at det hurtigkortet var bare genialt. så enkelt men så flott.
  ha en flott dag. klem pia

  SvarSlett
 2. WOW så mye lekkert du har i bloggen din!!! Søkte etter bryllupsserier og fant din flotte ferskenserie! Utrolig stilig "mutterkort" du har laget! Ønsker deg ei flott uke!

  SvarSlett
 3. Og min favoritt er hurten og sturten kortet! mulig for meg å få til og, hehe! Håper vi ses fredag!

  SvarSlett
 4. Så utrolig fine kort Jannecke! Du er utrolig flink :)
  Har tatt vare på kortet som du lagde til konfirmasjonen min, det var skikkelig fint!
  Klem :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger inn en kommentar!
Det setter jeg veldig pris på ♥